In Rotterdam heeft automaterialengrossier Fugo Maasparts de deuren geopend. De officiële opening werd gedaan door wielerlegende Leontien van Moorsel die vooral het familiale karakter en de teamspirit bij Fugo als succesfactoren bestempelde. Een jaar geleden telde AD-grossier Fugo één vestiging. Nu zijn het er vier.

De Goudse automaterialengrossier is onder leiding van ‘de zussen’ Lisette en Jolanda Hogenelst aan het expanderen geslagen. Opmerkelijk in een tijd waar consolidatie en krimp eerder het onderwerp zijn. Eerder werd in Maarssen al de tweede vestiging geopend. Gisteravond werd, nadat vorige maand het Rotterdamse Maasparts was overgenomen, het geheel verbouwde en vooral uitgebreide Fugo Maasparts geopend. En volgende maand zal de vierde vestiging in Nieuwegein van start gaan.

“Ik denk dat we het hier voorlopig even bij laten, maar als er een goede kans voorbij komt zullen we die zeker bekijken, want groei is toch ons streven. Ook al lijken de marktomstandigheden soms anders te adviseren. Bovendien zie je juist door de consolidatie in onderdelenland, kansen ontstaan”, stelt Lisette Hogenelst.

Fugo Maasparts komt onder leiding te staan van vestigingsmanager Erik Buitenkamp die een team van acht medewerkers zal aansturen. Buitenkamp: “Behalve automaterialen gaan we uiteraard ons aanbod gereedschappen en werkplaatsequipment in de regio eveneens op de kaart zetten.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties