Gami Arnhem heeft zich aangesloten bij het Full Fource netwerk van Fource automotive source. De overeenkomst voor Full Fource Partner is 17 juli getekend door beide partijen. Het netwerk van Fource bestaat met deze toevoeging uit 49 Full Fource Partner vestigingen en 85 eigen vestigingen.

De keuze om Full Fource Partner te worden is een logische en weldoordachte stap volgens eigenaren Johan en Michel Schaay. “Gami is altijd verbonden geweest met de werkmaatschappijen van Sator Holding, de relatie is er één van jaren en deze zetten we nu voort.”, aldus Michel Schaay. Het partnerschap vervult tevens de behoefte om de bedrijfsactiviteiten te kunnen continueren in een sterk veranderende markt, waarbij de diverse synergiën optimaal kunnen worden benut.

Gami Arnhem is al bijna 50 jaar leverancier van automaterialen, gereedschappen en toebehoren. Als GroupAuto-lid, maar ook als Business Partner van Van Heck is het bedrijf al jaren verbonden aan Sator Holding. Op hetzelfde adres zijn de eigenaren actief voor het Voertuig Documentatie Centrum (VDC); specialist op het gebied van import- en exportgerelateerde vraagstukken voor de zakelijke en particuliere klant, zoals tijdelijke kentekens, tijdelijke verzekeringen en keuring op locatie.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties