Liqui Moly haalt haar beproefde garageconcept vanuit Duitsland naar Nederland. Bij onze Oosterburen is het design in blauw-rood inmiddels op meer dan duizend garages te zien. Schouten Autotechniek in Breda is in ons land het eerste bedrijf dat de Liqui Moly-uitstraling voert.

“Ik heb gekozen voor deze buitenvormgeving, omdat Liqui Moly een sterk merk is. Ik werk al lange tijd met Liqui Moly-producten via APS in Breda”, aldus Stijn Schouten van Schouten Autotechniek.

Met het aankleden van garages met hun uitstraling wil de Duitse olie- en additievenspecialist zijn merkbekendheid verhogen en tegelijk universelen ondersteunen bij het realiseren van een aansprekend design. “Een garage die er van buiten niet zo aantrekkelijk uitziet, schrikt nieuwe klanten eerder af, al wordt er nog zo goed werk geleverd onder de hefbrug”, aldus Volker Gernth, exportmanager bij Liqui Moly en verantwoordelijk voor Nederland.

Deze week zijn ook de omzetcijfers van Liqui Moly bekend geworden. Zij heeft in mei een groei in de omzet van maar liefst 65 procent gerealiseerd, ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties