Johan Heck, eigenaar Heck autoglas en Franchise Manager Autoglaz Nederland, Maxim Bakker,
hebben een overeenkomst getekend voor de nieuwste Autoglaz-vestiging te Breda. Voor Autoglaz betekent dit de 46ste vestiging in Nederland.

Ondernemer Johan Heck vertelt over zijn keuze voor Autoglaz: “Net als ik heeft Autoglaz, ondanks haar jonge leeftijd, een degelijke reputatie opgebouwd en is er veel kennis in huis. In de huidige markt vond ik het verstandig om me aan te sluiten bij een sterke franchiseformule. Autoglaz benadert de markt op een innovatieve en transparante manier en daar kan ik me goed in vinden. De maximale ondersteuning in Marketing, ICT en inkoop door Autoglaz Nederland onderstrepen deze keuze.”

Franchise Manager Autoglaz Nederland, Maxim Bakker, vertelt over de uitbreiding van het netwerk: “Wij zijn erg blij dat John zich als zeer ervaren specialist heeft aangesloten bij Autoglaz. Met zijn jarenlange ervaring in de ruitschadeherstelbranche kent Johan alle facetten van de markt. Kennis en kunde zijn naast de passie voor het vak van doorslaggevend belang in onze branche. Het is plezierig om met mensen te werken die zo gedreven zijn als hij.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties