Fleet Select Online Autoveilingen is als partner toegetreden tot 24-7 Support, Europese dienstverlener op het gebied van insolventie. Bij een dreigend faillissement, surseance van betaling of vervreemding zorgt 24-7 Support voor het opsporen, veiligstellen, taxeren en verkopen van voertuigen en andere kapitaalgoederen.

In het samenwerkingsverband van 24-7 Support neemt Fleet Select de taxatie en verkoop van ingenomen voertuigen voor haar rekening. 24-7 Support is een samenwerkingsverband tussen Fleet Select Online Autoveilingen, Onlineveilingmeester.nl, Hooikammer Autoberging en van Fidron Onderzoek en Incasso.

Bij faillissement, surseance van betaling of schuldsanering is het voor banken, financieringsmaatschappijen en leasemaatschappijen van belang om snel te kunnen optreden. De samenwerkende bedrijven garanderen dat ze overal in Nederland binnen dertig minuten in actie kunnen komen en een voertuig veilig kunnen stellen.

Fleetselect was onlangs nog in het nieuws, omdat het bedrijf inspeelt op de winterbandenrun en sets van gebruikte winterbanden zelf gaat veilen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties