Tom Tom Business Solutions is de winnaar van de Fleet Innovatie Prijs 2011. Het bedrijf wint de prijs met de Opti Drive and Active Driver Feedback (ADF) applicaties in haar fleetmanagementsyteem Webfleet.

De jury kent de Fleet Innovatie Prijs jaarlijks toe aan de beste innovatie voor wagenparkbeheerders en heeft het systeem als winnaar gekozen, omdat het de beheerders in staat stelt exploitatiekosten te reduceren en de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen.

Via Opti Drive kunnen wagenparkbeheerders bestuurders veiliger, energiezuiniger en goedkoper laten rijden. Active Driver Feedback voegt daar real time feedback rond het rijgedrag aan toe. Bestuurders worden door middel van de Pro-serie navigatiesystemen, die zijn gekoppeld aan Webfleet, tijdens het rijden gewezen op onzuinig of onveilig rijgedrag.

“Fleetowners willen steeds beter kunnen sturen op Key Performance Indicators met betrekking tot hun berijders. Het Webfleet-managementsysteem stelt ze hiertoe in staat”, zegt Jeroen Groenendijk, verkoopdirecteur bij Tom Tom Business Solutions.

Tom Tom lanceerde recent nog een nieuwe smartphone-applicatie voor wagenparkbeheer, genaamd Webfleet Mobile.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties