De verkoop van winterbanden en velgen op de website van Profile Tyrecenter explodeert volgens eigen zeggen. In de maanden oktober en november werd 266 procent meer winterbanden via internet verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar.

Opvallend is ook de sterke groei van de verkopen van winterband/velg-combinaties op internet: een toename van honderd procent ten opzichte van vorig jaar. Een hoofdrol is ook weggelegd voor de tablet: maar liefst 20 procent van alle aankopen van winterbanden in de webshop van Profile Tyrecenter vindt plaats via een tablet. Ook het aandeel van de mobiele telefoon groeit significant.

Uit de cijfers blijkt een grote rol voor zoekmachine Google weggelegd. Maar liefst 68 procent van de internetklanten komt de webshop van Profile Tyrecenter binnen na het zoeken op het woord ‘winterbanden’.

Een op de drie

Steeds meer autorijders zijn zich bewust van de veiligheidsvoordelen die een bandenwissel voor de winter met zich meebrengt. Een op de drie Nederlandse automobilisten rijdt deze winter op winterbanden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties