Met ingang van 14 december zal Slager Automaterialen uit Rotterdam stadsgenoot Kooijmans Handelsonderneming (met filialen in Rotterdam en Hellevoetsluis) overnemen. Slager telt momenteel negen vestigingen.

Na de overname worden dat er tien, want het filiaal Hellevoetsluis zal uit efficiency-overwegingen worden gesloten. Overigens gaan alle vaste personeelsleden mee over, ook van de vestiging Hellevoetsluis.

Zowel Slager als Kooijmans zijn Bosch First Supplier en merken de overname aan als een versterking van de marktpositie in de regio. De overname past in het beeld van verdere schaalvergroting in grossiersland.

Ed Boers, directeur Slager Automaterialen: “Met een bredere voorraad en een intensiever routeschema van zes maal per dag, zijn wij ervan overtuigd dat wij onze klanten aan beide kanten van de Maas nu een nog optimalere beschikbaarheid van onderdelen kunnen garanderen. De klanten uit de regio Hellevoetsluis zullen vanuit het filiaal van Slager Automaterialen in Spijkenisse worden bediend met naast een ruimere voorraad eveneens zes afleverroutes per dag.”

Slager is aangesloten bij het Vrooam-grossiersnetwerk. Kooijmans was tot de overname lid van Group Auto Nederland.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties