Kia Motors Nederland en opleidingsinstituut Innovam hebben hun samenwerking opnieuw met drie jaar verlengd. Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst blijft Innovam verantwoordelijk voor de technische opleidingen van Kia.

Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst tussen Kia en Innovam zal het opleidingspakket voor dealers op diverse fronten aanzienlijk worden vernieuwd en uitgebreid. Met het oog op de komst van technologisch hoogstaande Kia-modellen als de vernieuwde Optima Hybrid en de volledig elektrisch aangedreven Soul, zullen de technische trainingen dieper en uitgebreider in gaan op hybride en volledig elektrische aandrijfconcepten.

“Dankzij de intensieve samenwerking met Innovam is het opleidingsniveau van onze dealermedewerkers de afgelopen jaren op een aanzienlijk hoger plan gebracht,” verklaart Marcel Sluis, Directeur aftersales van Kia Motors Nederland. “30 procent van onze landelijke monteurs heeft inmiddels het masterniveau bereikt en dat is een indrukwekkende prestatie. Reden te meer voor Kia om onze nauwe samenwerking met Innovam de komende drie jaar te continueren.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties