Om de kansen effectief te kunnen benutten die zijn Europese key accounts bieden, breidt de Alliance Automotive Group (AAG) de afdeling Key Accounts verder uit. Kris Halliwel start op 1 januari 2023 als directeur van European Key Acounts.

Kris Halliwel kwam in 2018 bij het AAG-team in het kader van de overname van Platinum International, waar hij leidinggevende functies vervulde op het gebied van logistiek, de toeleveringsketen en de strategische ontwikkeling van key accounts.

Groei

De omzet van de Europese key accounts is in de afgelopen drie jaar bijna verdubbeld. Deze groei wil AAG in de aankomende jaren voortzetten. AAG ziet nog voldoende groeimogelijkheden in de bestaande accounts. Daarnaast zijn er ook nieuwe sectoren waar kansen liggen, zoals verzekeringsmaatschappijen, leasebedrijven, wagenparken en nieuwe OEM’s van elektrische voertuigen. Ook door Mobility as a Service (MaaS) en consolidatie in de fleetmarkt zoeken klanten naar Europese oplossingen, die AAG kan bieden.

De groei van het aantal Europese key accounts is een belangrijk onderdeel van het strategische plan van AAG, met een gecoördineerde aanpak om zo goed mogelijk aan de vraag van klanten te voldoen en een dicht netwerk van grossiersbedrijven en verbonden conceptgarages. Hiermee beschikt AAG over een geïntegreerd businessmodel waarbij internationale SLA’s uitgevoerd kunnen worden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties