Lascare is vanaf juni officieel distributeur voor het Duitse merk Wera, leverancier van schroefgereedschap. Onlangs heeft Lascare haar magazijn in Sliedrecht ingericht met producten van Wera, waarmee een snelle levering van de producten is gewaarborgd.

Naast schroefbits produceert Wera bijvoorbeeld slagschroevendraaiers, momentschroevendraaiers en ratelsleutels. Nieuw is de Joker, een steek-ringratelsleutel met vasthoudfunctie, die volledige werkkracht biedt vanaf een hoek van slechts dertig graden.

Dat Lascare de distributie op zich neemt voor de autoschadeherstel vindt Philip van Houwelingen een logische keuze: “Met Lascare zijn we altijd opzoek naar kwaliteitsproducten voor de autoschadeherstel. Wera is een Duits kwaliteitsmerk dat volledig past bij onze filosofie van technische verantwoord en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel.”

Lascare is al even aan het uitbreiden en sloot in april dit jaar ook al een distributieovereenkomst met Altac voor de verkoop en distributie van lasverbruiksartikelen, lastoebehoren en -accessoires. Lees er hier alles over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties