Mazda Megens uit Wijchen is sinds 1 oktober zelfstandig verdergegaan als Auto Megens. Het bedrijf ontwikkelt zich van een specialistische dealer tot een universele servicepartner met officiële Mazda Service. Megens pakt daarmee de eigen regie in de ontwikkeling rond de herindeling van het dealernetwerk bij Mazda Nederland.

Toen Toon Megens hoorde over de nieuwe herindeling van Mazda Nederland, besloot hij niet af te wachten, maar de regie in eigen hand te nemen. Na 30 jaar dealer van Mazda wordt hij nu Officieel Mazda Service Partner. De business case wees op voldoende potentie, waarna de implementatie direct kon beginnen. “De nieuwe werkwijze is heel transparant voor de klant. We laten bijvoorbeeld proactief weten wanneer zijn auto aan een onderhoudsbeurt toe is en maken de kosten direct helder. Het team, dat volledig hetzelfde blijft, is al druk bezig met de voorbereidingen en vanaf 1 oktober wordt de werkwijze definitief operationeel. We hopen onze vaste klanten te behouden en ons netwerk uit te breiden. We zijn er klaar voor.”

In die nieuwe formule speelt ook Staadegaard Automotive een belangrijke rol. Deze leverancier van A-merken is in staat snel en accuraat de juiste onderdelen voor vrijwel alle automerken in Nederland te leveren. Toon Megens: “De ondersteuning van Staadegaard is van essentieel belang. We moeten ervan op aan kunnen dat we op tijd kunnen beschikken over de juiste data en onderdelen. Ik ben erg blij met deze samenwerking.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties