Mazda Motor Nederland is een samenwerkingsverband aangegaan met Nyenrode Business Universiteit en bureau Authentiek Leiderschap. Doel is het leiderschap bij de Mazda-dealers in Nederland verder te ontwikkelen; volgens Mazda vragen de ontwikkelingen in de automotive branche daar om.

In een éénjarig ontwikkelprogramma krijgen de dealers colleges, masterclasses en vormen van praktijkgericht leren. Ze worden individueel begeleid door coaches van Authentiek Leiderschap bij het toepassen van het geleerde in hun dealerbedrijf.

De importeur vindt dat ontwikkelingen in technologie, markt en klantgedrag vragen om snelle en effectieve (re)actie, “om het dealerbedrijf klaar te maken voor de zeer nabije toekomst.” Zo gaan de dealers samen met de importeur in discussie over toepassing en implementatie van nieuwe business modellen. “Op deze manier ontwikkelen we de mensen en de organisatie tegelijkertijd”, zegt Geraldine Brouwers, Managing Director van Mazda Motor Nederland. “Vaak gaan medewerkers op een cursus en moeten zij achteraf zelf de toepassing zoeken in het bedrijf. Door de combinatie te maken is de toepassing direct geborgd. Klanten merken dat en komen met plezier terug voor onderhoud of voor hun volgende Mazda.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties