Minister Schultz van Haegen heeft gisteravond in Den Haag de RAI Mobiliteitsprijs ‘Het Gouden RAI Wiel’ uitgereikt aan Mobiliteitspanel Nederland, een initiatief van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM).

Met de toekenning van het Gouden RAI Wiel wil RAI Vereniging haar waardering uitspreken voor de opzet die het KiM heeft gekozen voor dit onderzoek, namelijk een vernieuwende onderzoeksaanpak in samenwerking met partners Goudappel Coffeng en de Universiteit Twente. Ook waardeert RAI Vereniging de wijze waarop het KiM kennis toevoegt aan het brede veld van de mobiliteit in Nederland.

RAI Vereniging reikt ‘Het Gouden RAI Wiel’ jaarlijks uit om personen of instellingen te eren en te stimuleren, die zich op nationaal of internationaal niveau onderscheiden op het gebied van verkeer en vervoer of van vervoermiddelen in brede zin. Eerder ontvingen onder andere het Gouden RAI Wiel: De Verkeersonderneming (2014), Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (2012) en Advanced Automotive Design TU Delft (2010). Pieter van Vollenhoven ontving als eerste de prijs in 2003 als voorzitter van de Raad voor Transportveiligheid.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties