In het eerste kwartaal van 2024 hebben zich negen nieuwe autobedrijven aangesloten bij de garage formule AutoFirst: Autocenter Bol, Auto Kort, Autobedrijf Blokzuil, Autobedrijf Mulders, Garagebedrijf Ruud van der Zon, Swaans Trading, Autobedrijf Konings, Garage Hugens, en Garage Kooiker. Dit brengt het totaal op 182 vestigingen.

Naast de nieuwe autobedrijven hebben dertig bestaande AutoFirst-autobedrijven zich in het eerste kwartaal van 2024 aangesloten bij de deelconcepten Moobi, voor onderhoud aan elektrische auto’s, en Grip Expert, voor bandenservice. Van die dertig zijn er bovendien achttien Lease Service Partner (LSP) geworden.

Jade Markus (foto), mede-eigenaar van AutoFirst Garage Markus in Bruinisse: “Sinds ik als AutoFirst bij Moobi ben aangesloten, krijg ik een ander kaliber klant over de vloer. Dit heeft bij ons een enorme omzetstijging teweeggebracht.”

Behalve Moobi, Grip Expert en LSP biedt de garageformule AutoFirst ook de mogelijkheid van aansluiting bij WESP, dat werkplaatsfacturen verzamelt van aangesloten autobedrijven, zodat aangesloten autobedrijven inzicht krijgen in hun eigen prestaties en die kunnen vergelijken met andere aangesloten bedrijven. Het aantal AutoFirst-vestigingen dat sinds januari ook bij WESP is aangesloten bedraagt 42.

Rogier Roet, Formulemanager van AutoFirst in Nederland, is trots op de behaalde resultaten in het eerste kwartaal: “Samen klaar zijn voor de toekomst is het speerpunt waarmee wij in 2024 gestart zijn. Onze concepten vormen hierin een belangrijke pijler. Zij bieden antwoorden en houvast bij de uitdagingen in een sterk veranderende wereld. Het is geweldig om te zien hoe sterk dit aanslaat bij garagisten. Wij zien dit ook terug in de omzetstijgingen die onze deelnemers neerzetten. Ik kijk ernaar uit de komende maanden nog meer werkplaatsen te verwelkomen bij de AutoFirst-familie en samen met hen een mooie toekomst tegemoet te gaan.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
1 mei 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties