Garagebedrijven en bandenspecialisten kunnen sinds maandag terecht bij de webshop Tyresinstock.com. Achter deze b-to-b webshop zit bandenondernemer Siem Klapwijk, die samen met zijn zakelijke partner Henk van Dijk ook de regie voert over de Europese bandendistributeur S&H Tyres uit Hendrik-Ido-Ambacht.

S&H Tyres (omzetvolume ruim 1 miljoen banden, waarvan ruim tachtig procent via export) is onder andere de exclusieve distributeur van het bandenmerk Zeetex, waarvan er wereldwijd 2,5 miljoen worden geproduceerd. Naar eigen zeggen is de webshop de grootste van Nederland, waar een keuze gemaakt kan worden uit dertigduizend verschillende banden (merken, typen en maten). De maximale levertijd, zo claimt de groep, is drie dagen. De komende twee weken rijden twaalf promoteams door het land om bij een kleine duizend garagebedrijven en bandenspecialisten de website te promoten.

Behalve Zeetex voert S&H ook als private label het merk Accelera dat in Indonesië geproduceerd wordt en via een exclusief partnernetwerk in ons land op de markt gebracht wordt. Met de webshop hoopt Siem Klapwijk vooral een sterkere positie met A-merken banden te krijgen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties