Bovemij-dochter Polis Direct en Alcredis Finance (onderdeel van de Louwman Groep) tekenden een samenwerkingscontract om de captive merken van Alcredis intensiever te ondersteunen met de bestaande merkpolissen.

Polis Direct verzorgt nu de backoffice voor de Toyota Polis, Lexus Polis, Suzuki Polis en de Suzuki Motor Polis. Met deze samenwerking verwacht Alcredis de merkenpolissen naar een hoger serviceniveau te brengen waardoor het volume van de schadesturing naar de Toyota, Lexus en Suzuki merkdealers wordt vergroot. Ton de Wit, directeur Alcredis Finance: "De resultaten van de afgelopen maanden laten een verdubbeling van het aantal afgesloten polissen zien."

Om de diverse merkenpolissen te kunnen faciliteren is er door Polis Direct een speciaal team geformeerd. Dat team is speciaal opgeleid voor deze merkpolissen en is zes dagen per week bereikbaar.

 

Vlnr: Remi Viellevoye (directeur Polis Direct), Ton de Wit (algemeen directeur Alcredis Finance), Klaas de Jong (manager Commercie Alcredis Finance), Rob Polman (directeur Polis Direct), Winand Swelsen (projectmanager Polis Direct), Vincent Hendrikse (salesmanager Polis Direct) en Antoinette Benning (afdelingsmanager marketing- & salessupport Alcredis Finance).

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties