Na ruim overleg met deelnemers en partners en door de huidige onzekere situatie en omstandigheden buiten onze wil en controle om, ziet de organisatie zich verplicht om de twintigste editie van AutoTechnica & Service Sation Carwash te verplaatsen naar 27 maart tot en met 30 maart 2022.

De verplaatsing is een direct gevolg van de onzekerheid rondom het coronavirus. De Belgische overheid heeft, via het Ministerieel Besluit van 12 januari 2021, de huidige maatregelen die de verspreiding van het coronavirus moeten beperken verlengd tot 1 maart 2021. De organisatie volgt de situatie op de voet en staat in contact met de bevoegde instanties.

“Op dit ogenblik kan niemand garanderen of deze maatregelen (die ook gelden voor beurzen) per 1 maart 2021 versoepeld worden, of onder welke voorwaarden wij zouden mogen doorgaan met de organisatie van een vakbeurs in mei eerstkomend”, zegt Klaus Van Cauwenberghe van beursorganisatiekantoor i-ONE.

“Deze periode zal voor allen kansen en opportuniteiten bieden om bezoekers te ontvangen in veilige, commerciële en professionele omstandigheden. Het is alvast de intentie van Federatie AutoMateriaal- FAM vzw en i-ONE om te blijven investeren in een feilloze organisatie én een commercieel kwalitatieve beurs voor bezoekers. Later – Safer but Better! “, aldus Maarten Voet, algemeen secretaris Federatie AutoMateriaal.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties