Nieuweautokopen.nl ging onlangs nog een samenwerking aan met de ANWB voor de verkoop van nieuwe auto’s, nu komt de webwinkel met een app voor de Ipad. De nieuwe applicatie toont alle merken die door Nieuweautokopen.nl worden verkocht met actuele modelgegevens en prijzen.

De app gebruikt informatie uit de database van Autodisk, een informatiebron die dagelijks door 170 leasemaatschappijen in Nederland wordt geraadpleegd.

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: “De consument verandert. Door internet en sterke groei van smartphones heeft hij 24/7 toegang tot voor hem relevante informatie. Bij ons kan hij zich oriënteren en de gewenste auto kopen. Dat kon al via de Iphone en de Android-telefoon, maar nu dus ook via de Ipad. Uit de populariteit van webwinkels blijkt dat de consument de vrijheid en het online gemak waardeert.” In kwartaal drie hadden alle webwinkels zes procent hogere inkomsten, waar de detailhandel slechts een stijging van 0,3 procent liet noteren.

De Vries ziet vooral een sterke belangstelling voor auto’s die vrij zijn van BPM. Zo’n zeventig procent van de kopers kiest voor een dergelijke auto. “Vooral de Skoda Fabia en de Seat Ibiza zijn in trek.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties