Importeur Opel Nederland heeft vijftien Ampera-dealers aangesteld. Algemeen directeur Opel Nederland Freddy de Mulder verwacht nog dit jaar een tweetal extra dealers te kunnen aansluiten.

Opel overweegt ook om in overleg met haar Europese dealernetwerken afspraken te maken over het introduceren van speciale high voltage dealerwerkplaatsen.

De door de importeur geselecteerde bedrijven zijn in willekeurige volgorde Fred Janssen in Huizen, Van der Kooij in Naaldwijk, Engelsma & Wijnia in Leeuwarden, Vriens Breda, Terberg in Nieuwegein, Autocentrum van Vliet in Woerden, Driessen in Eindhoven, Hekkert in Sittard, Broekhuis in Harderwijk, Kamp Almelo, Lathouwers Den Bosch, Z.A.M in Zeist, OPC in Oosterhout, Nefkens Amersfoort en Van Kouwen in Hoofddorp.

De Ampera krijgt een leasetarief van €729 per maand bij 20.000 kilometer per jaar. In de regio Amsterdam gaat met behulp van de overheid en het Amsterdamse bedrijfsleven een ander, iets lager tarief gelden. Opel wil naar zowel particuliere consumenten als zakelijke rijders vooral de lage kilometer-kostprijs onder de aandacht brengen.

Update
Inmiddels zijn er 21 verkoop- en servicepunten voor de Ampera, zo meldt Opel.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties