Maserati heeft RAC (Rotterdamse Automobiel Centrale) aangesteld als dealer voor de regio zuidwest Nederland. Per 1 september beginnen de verkoop- en serviceactiviteiten; in november zal een nieuw ingerichte Maserati-showroom aan de Autolettestraat op de Rotterdamse ‘Autostrada’ gereed zijn.

RAC is sinds 1932 actief in en rond Rotterdam en voert de merken Honda, Volvo en Jaguar. Directeur Tom van Dijk spreekt van “een belangrijke aanvulling op onze bestaande activiteiten in dit premium marktsegment.” Bij het bedrijf werken elf mensen. RAC is in Nederland de vierde officiële Maserati-dealer, naast Driessen Maserati (Eindhoven), Louwman Exclusive (Utrecht) en Munsterhuis Sportscars (Hengelo). Aanvullend beschikt Maserati met Kroymans Maserati (Hilversum) en Franco Auto (Kwintsheul) over twee gespecialiseerde servicedealers.

Met de verbreding van het portfolio (Levante SUV, over enkele jaren de Alfieri) acht de Italiaanse fabrikant het noodzakelijk het dealernetwerk wereldwijd te versterken en uit te breiden. De vorige maand gelanceerde Levante (foto) wordt geacht circa de helft van de verkopen voor zijn rekening te gaan nemen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties