De Europese vakbeurs voor de revisiesector Rematec heeft dit jaar een recordaantal exposanten en bezoekers getrokken. Het aantal bezoekers bedroeg 2.726 tegenover 1.703 in 2009, een toename van zestig procent. Hiermee was deze editie het best bezochte evenement tot op heden.

Rematec productmanager Niels Klarenbeek: “Exposanten en bezoekers waren positief over de beurs en er heerste een uitstekende sfeer op de beursvloer. We zijn erg blij dat al veel bedrijven zich hebben aangemeld voor Rematec 2013.”

Tijdens drie dagen Rematec 2011 bezochten bezoekers uit maar liefst 55 landen het evenement, waren er 156 exposanten uit 22 landen die gezamenlijk 657 personeelsleden op de beurs aan het werk hadden. Met een sterke nadruk op training en voorlichting, bood deze editie voor het eerst het Rematec Theatre met totaalworkshops en seminars.
Rematec News, het internationale vaktijdschrift voor de automotive en heavy duty revisie-industrie, maakte bekend dat Remy Automotive Europe de Reman of the Year Award heeft gewonnen.
Meerdere bezoekers namen deel aan de Parts Selection Competition, waarbij, door uitsluitend naar de onderdelen te kijken, onderdeelnummers in zeer korte tijd aan onderdelen en automerken moesten worden gekoppeld. Dhr. Tholen maakte geen enkele fout in het combineren van onderdeelnummers en kwam tot twaalf van de veertien juiste automerken.

Rematec 2013 vindt plaats van 16 tot en met 18 juni in Amsterdam RAI.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties