Deze week is de website Reparatiebuddy.nl officieel gelanceerd. Op deze online marktplaats voor reparaties kunnen alle voertuigbezitters gratis een opdracht plaatsen, waar ingeschreven garages en monteurs op kunnen reageren. De klanten krijgen vooraf duidelijkheid over de exacte reparatie en de kosten.

Daniël Winters is eigenaar van het online concept : "We lezen steeds vaker dat bezitters van een voertuig de kosten van een reparatie of een APK niet meer kunnen betalen en deze daardoor negeren. Ook de ergernis over onduidelijke en te hoge rekeningen neemt snel toe in Nederland. Een zorgwekkende ontwikkeling, want voertuigbezitters worden steeds argwanender voor het laten uitvoeren van noodzakelijke reparaties en hierdoor lopen garages en monteurs broodnodige omzet mis."
Na de reparatie kan de opdrachtgever een beoordeling geven over de garage of monteur. Een positieve klantwaardering kan een extra stimulans zijn voor potentiële (nieuwe) klanten voor de reparateur.

Reparatiebuddy.nl werkt volgens een gesloten veilingsysteem, waardoor garages niet tegen elkaar hoeven op te bieden. Een aangesloten garage of monteur betaalt een lage maandelijkse bijdrage plus maximaal € 0,50 per uitgebracht bod.
Overigens is de website niet alleen bestemd voor onderhoud aan auto’s, ook eigenaren van motorfietsen en caravans kunnen gratis een reparatie plaatsen op de website.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties