Het melden van schade via de smartphone wordt steeds populairder. Leaseplan meldt dat nu al een kwart van de leaserijders in geval van schade gebruik maakt van de smartphone en dat aantal is groeiende.

Leaserijders van Leaseplan kunnen sinds kort al hun schades aan de leaseauto melden via hun smartphone. Schade door inbraak of diefstal en krasjes konden al langere tijd via de mobiele app ingediend worden. Maar dit is nu ook mogelijk voor alle gevallen waar een andere automobilist bij betrokken is, zonder dat deze bestuurder zelf ook beschikt over een smartphone. Leaseplan is de eerste leasemaatschappij in Nederland die deze mobiele service aanbiedt.

Toename

Leaseplan ziet een duidelijke toename in het gebruik van de online omgeving voor leaserijders en speelt daar met de toevoeging van de schademelding functie handig op in. “Inmiddels hebben al 50.000 leaserijders een account voor de online omgeving van Mijn Leaseplan. Ruim een derde hiervan gebruikt ook actief onze bijbehorende app”, aldus Martin Kroon, manager van Leaseplan Nederland. “Sinds de mogelijkheid om alle schades via de app te kunnen melden, wordt al een kwart van de schades op deze manier aan ons doorgegeven.”

De app is verkrijgbaar voor iPhone en Android. Later dit jaar introduceert Leaseplan ook de Windows-versie.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties