Schadeherstelketen ABS Autoherstel heeft gekozen voor it-systeem DeltaW van Commerce Delta. Het systeem is inmiddels operationeel bij 28 vestigingen en zal nog dit jaar bij de andere vestigingen (totaal 93) in gebruik worden genomen.

ABS zegt veel waarde te hechten aan uniformiteit en eenheid binnen de keten. “Op alle vestigingen moeten de processen hetzelfde verlopen. Dit werkt door naar opdrachtgevers en klanten. Transparantie, scherpe prijzen en een snelle service zijn vanzelfsprekend geworden. Een goed functionerend it-systeem draagt bij om onze belofte aan opdrachtgevers en klanten waar te maken”, aldus Wijnand Mebius, directeur ABS Autoherstel.
Commerce Delta is onderdeel van Solera Nederland, evenals ABZ/Audatex. Voor die tijd werkte ABS met het it-systeem Eagle van Promis. Na onderzoek naar verschillende it-systemen, is DeltaW als beste uit de bus gekomen. Het systeem biedt een geïntegreerde oplossing, zowel centraal als decentraal. Dit is vooral belangrijk voor de managementinformatie en de sturing binnen de organisatie.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties