De belangrijkste smeermiddelenmerken van Petronas Lubricants International (PLI), waaronder de merken Syntium, Urania, Tutela, Sprinta, en Paraflu, Urania Iveco, Selenia Mopar en OM, zijn vanaf nu beschikbaar voor TecDoc-klanten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.  

De samenwerking met TecDoc, ontwikkeld door TecAlliance, zal voor Petronas de zichtbaarheid van het merk aanzienlijk vergroten. Dit stelt Petronas in staat zijn marktaandeel te vergroten en nauwere relaties met klanten aan te gaan. 

Toegankelijker

Regionaal directeur Giuseppe Pedretti: “Onze aanwezigheid in TecDoc is een belangrijke stap in onze reis om PLI te laten groeien als een van ’s werelds toonaangevende smeermiddelenbedrijven. Toegang tot TecDoc’s database helpt ons om klanten rechtstreeks te bereiken en onze producten veel toegankelijker te maken. Zo kunnen meer bestuurders in heel Europa genieten van een langere levensduur van de motor, een efficiënter brandstofverbruik en geoptimaliseerde voertuigprestaties.”

Uitbreiding

Namens TecAlliance voegt Fabrizio Giannelli hieraan toe: “Het vinden van de juiste oliën voor een voertuig is in Europa steeds ingewikkelder geworden door OEM-vereisten voor nieuwe motortechnologieën en emissienormen. TecDoc is het ideale end-to-end systeem voor nauwkeurige onderdelenidentificatie en maakt het ook mogelijk om gemakkelijk de juiste motorolie te selecteren. We zijn blij dat Petronas Lubricants International zich aansluit als TecDoc data supplier, waarmee de productcategorie smeermiddelen nog meer wordt uitgebreid.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties