Bestegarage.nl heeft WW Smit in Amsterdam uitgeroepen tot winnaar van de Topper Awards 2015. Het autobedrijf kreeg de beste reviews en hoogste waardering op de vergelijkingssite uit in totaal 4200 aangesloten garages.

Bij een dergelijke verkiezing hoort natuurlijk ook een goede tweede, dat is Renault en Dacia Van Winden in Berkel en Rodenrijs. De top drie wordt uiteindelijk gevormd door de Euromaster-vestiging aan de Archimedesbaan in Nieuwegein.

Maurice Smit van Garage WW Smit in Amsterdam: “In alles wat we doen, proberen we vanuit het oogpunt van de klant naar ons bedrijf te kijken. Wat zou de klant denken? Dit heeft geresulteerd in een standaard fotoreportage bij elke opdracht, openingstijden van 8 uur tot 20 uur en veel meer. Het resultaat is duidelijk, onze klanten waarderen onze aanpak. Dat maakt mij en het team ontzettend blij, maar morgen gaan we gewoon weer door met de orde van de dag: klanten blij maken!”

“De Topper Award draagt bij aan een verbeteringsslag bij de autobedrijven en voorziet in een vergelijkingsbehoefte bij de autobezitter”, verklaart Steven Kop, directeur van Bestegarage.nl.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties