Automaterialengrossier Materic uit Denekamp is overgenomen door grossiersorganisatie Staadegaard Automotive uit Uden. Vorig jaar heeft Staadegaard met de overname van Van Rijn Automaterialen de eerste stappen in Overijssel gezet.

Met de overname van Materic wordt hiermee het werkgebied in Overijssel vergroot. Gezamenlijk kunnen de ondernemingen door schaalgrootte efficiënter werken en verdere groei mogelijk maken. Materic blijft actief onder eigen naam; het team blijft in stand en ook directeur Eric Hesselink blijft verbonden aan de vestiging in Denekamp.

Hesselink: “Samen met Staadegaard Automotive staan we sterker in de markt. Door de samenwerking met Staadegaard kunnen we onze organisatie verder professionaliseren en hebben we alle nodige ervaring, kennis en tools in huis om het garagebedrijf optimaal te ondersteunen.”

Staadegaard is sterk vertegenwoordigd in Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel en was op zoek naar verdere uitbreiding in Overijssel. Doordat Materic en Staadegaard beide opereren als AD Grossier, aangesloten bij het netwerk van AD Benelux, zijn er duidelijke synergievoordelen te behalen. Met de samenvoeging ontstaat een grossiersorganisatie met 13 vestigingen en 125 medewerkers.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties