Stam Opel en Nefkens Opel gaan vanaf vandaag verder onder de nieuwe naam Henri & Herman, die verwijst naar de grondleggers van beide bedrijven – Henri Nefkens en Herman Stam. De naam staat volgens de beide Opel-dealerbedrijven symbool voor hun fusie, medio vorig jaar.

“Met de naam Henri & Herman hebben we voor één identiteit gekozen, met respect voor het verleden maar met het vizier op de toekomst”, verklaart Geerlof Stam, directeur van Henri & Herman. ‘Persoonlijk’, ‘gewoon doen’, ‘onderscheidend’ en ‘trots’ zijn de merkwaarden van het gefuseerde bedrijf, dat de grootste Opel-dealergroep van Midden-Nederland is. Dit jaar verwacht ze meer dan drieduizend nieuwe auto’s en duizend occasions te verkopen, bij een omzet van zo’n negentig miljoen euro en ruim honderd werknemers. Klanten kunnen een werkplaatsvoucher downloaden voor vijftig euro korting op hun eerstvolgende onderhoudsbeurt. Ook is er tijdelijk een gratis wasbeurt op de vier vestigingen.

Overigens is General Motors Nederland B.V. medeaandeelhouder van de nieuwe onderneming. Eind 2011 richtten de Opel-importeur en het toenmalige Terberg-Stam Autobedrijven een nieuwe B.V. op: Newco. De onderneming nam de activiteiten van Terberg-Stam Autobedrijven over. General Motors Nederland bevestigt via deze route te participeren in Henri & Herman. Specifieke informatie over de aandelenverhouding wil de importeur niet verstrekken. 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
5 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties