Leasemaatschappij ALD Automotive maakt het sinds dinsdag mogelijk dat werknemers online zelf hun mobiliteitspakket kunnen samenstellen. Met genaamd ALD Free kunnen werknemers, binnen de gestelde voorwaarden, gemakkelijk verschillende mobiliteitsvormen combineren tot een mobiliteitspakket-op-maat.

Veel werkgevers hebben de wens om de traditionele autoregeling te moderniseren met meer keuzevrijheid. ALD Free maakt het managen van die keuzevrijheid, door middel van een platform een stuk eenvoudiger.

Lonneke van der Horst, marketing & strategy manager bij ALD Automotive: “Dankzij een tool als ALD Free zorgen bedrijven ervoor dat de werknemer steeds meer de regie krijgt over mobiliteit. Het past bij modern werkgeverschap. Werkgevers kunnen bovendien met het aanbieden van een e-bike en een OV-kaart sturen op duurzame mobiliteit.”

Binnen het platform kunnen medewerkers momenteel kiezen uit een auto, parkeren, een fiets en OV. Dit aanbod zal verder uitgebreid worden, bijvoorbeeld met CO2-compensatie. De medewerker stelt zijn pakket zelf samen en ziet precies wat er binnen zijn beschikbare budget en de kaders van de werkgever mogelijk is.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties