Ruim 90 vestigingen van Stern Groep zijn opnieuw gecertificeerd voor een periode van twee jaar Erkend Duurzaam. Het betreft de merkdealers, de universele autobedrijven én de schadebedrijven.

Bastiaan Geurts van Stern spreekt bij voorkeur van goed ondernemerschap als Erkend Duurzaam ter sprake komt. “Duurzaam, of maatschappelijk verantwoord ondernemen, is in feite niets meer of minder dan fatsoenlijk ondernemen.”

Stern Groep behoort tot de grootste automotive bedrijven van Nederland, met tientallen dealervestigingen, universele autobedrijven, verhuurpunten en schadespecialisten. Een holding die ondanks noodzakelijke reorganisaties meer dan tweeduizend mensen emplooi biedt. Het Erkend Duurzaam-logo prijkte al op de gevels van vrijwel alle vestigingen, en nu is dat keurmerk in één klap met een periode van twee jaar verlengd, waarbij de eisen nog eens zijn aangescherpt.

Stern haalde bij alle vestigingen een 90 procent score en kon zodoende in de volle breedte worden gecertificeerd. Een certificering voor heel Stern is een hele operatie, maar volgens Geurts is het vooral een slimme keuze. “Het geeft de mogelijkheid je organisatie op het gebied van Erkend Duurzaam in één keer helemaal door te lichten.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties