Tijdens de algemene ledenvergadering van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 11 januari is Gerard ten Buuren benoemd voor een derde termijn als afdelingsvoorzitter. De leden stemden unaniem in met de voordracht door het bestuur. De herbenoeming is voor twee jaar.

Tijdens de ledenvergadering zijn drie bestuursleden herbenoemd voor een tweede termijn van vier jaar. Het gaat om Caroline van Nieuwenhoven van Autobedrijf van Nieuwenhoven in Nederweert Eind, Mark van Schijndel van Autobedrijf Mark van Schijndel in Geffen en Wouter van Kuilenburg van Autobedrijf Van Kuilenburg in Utrecht.

Daarnaast stemden de leden in met de benoeming van William Potgieter, van Auto Potgieter in Stadskanaal, als een nieuw bestuurslid. Hij neemt de functie over van Adrie Valentijn van Autoservice Valentijn in Zaltbommel.

Ledenraad

Gerrit Klopstra van Auto Olijnsma in Gytsjerk is benoemd tot lid in de BOVAG Ledenraad. Hij neemt het stokje over van Marco van Beek, die er twee termijnen van vier jaar op heeft zitten en daarom statutair niet herkiesbaar was.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties