Tesla Motors heeft toestemming gegeven voor het gebruik van R-M-autoreparatielakken door het wereldwijde Tesla-distributie- en schadeherstelnetwerk. R-M biedt zijn kleurdeskundigheid en het watergedragen ONYX HD-laksysteem aan, dat bij uitstek geschikt is voor de aluminium constructie die in Tesla-auto’s wordt gebruikt.

R-M, een topmerk van BASF, heeft nauwe banden met toonaangevende autofabrikanten over de hele wereld en speelt een actieve rol bij de ontwikkeling van innovatieve autokleur- en applicatietechnieken in de markt voor autoreparatielakken door productieve, duurzame oplossingen te formuleren. De ultramoderne productielocatie van Tesla in Freemont (Verenigde Staten) wordt overal erkend als de wereldleider op het gebied van robotautomatisering. Er wordt in de processen gebruikgemaakt van de geavanceerde aflaktechnologie van BASF, om zo te waarborgen dat aan de hoogste normen van aflakkwaliteit en duurzaamheid wordt voldaan, wat Tesla-klanten verwachten. Het streven om de nieuwste technologie en technieken te gebruiken, in combinatie met milieuduurzaamheid, werken door in het gehele wereldwijde netwerk van schadeherstellers, waarbij Tesla specificeert dat de watergedragen R-M ONYX HD-autoreparatietechnologie is goedgekeurd voor gebruik voor alle voertuigreparaties.

Het partnerschap met Tesla zal ook in Europa worden voortgezet, waar R-M al de voorkeurspartner van het Noorse schadeherstelbedrijf DK is (het grootste bedrijf ter wereld dat gespecialiseerd is in reparaties van Tesla-voertuigen).

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties