Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers uit 2012 benoemd tot Top Dealer 2013. De winnaars ontvingen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst uit handen van John Kim, president van Kia Motors Nederland, de bijbehorende award.

De tien bekroonde dealers zijn in alfabetische volgorde Autobedrijven Van den Akker in Heerenveen, Content Autogroep in Eindhoven, Autobedrijf Albert Hurkmans in Veghel, Automobielbedrijf Kooijman in Utrecht, Autobedrijf Romme in Etten-Leur, Kia Tinholt in Velserbroek, Autobedrijf Jan van Werkhoven in Houten, Autobedrijf Winters in Valkenswaard, Autobedrijf Wolters in IJsselstein en VDNS in Helmond.

Léan Verstoep, algemeen directeur van Kia Motors Nederland: “De continu uitgevoerde evaluatie van onze dealers, met als doelstelling de serviceverlening verder te optimaliseren, is de basis voor succes. Daarnaast gaan we ook nog eens onze unieke zeven jaar garantie verder uitbreiden met zeven jaar gratis APK, in combinatie met een onderhoudsbeurt en zeven jaar gratis internationale wegenhulp.”

Iedere Kia-dealer wordt gedurende het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling van met name van de verkoop- en aftersalesafdelingen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar vooral naar de manier waarop klantenservice wordt verleend.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties