TRW Automotive lanceert de Corner Module, een nieuw concept dat het complete TRW-aanbod bundelt aan hoogwaardige vervangingsonderdelen van originele kwaliteit. Doyen Auto neemt de exclusieve distributie voor ons land voor haar rekening en zal de module onder meer via het eigen API-netwerk aanbieden.

Het bedrijf beschikt over meer dan 20.000 verschillende onderdelen. Het gebruik van onderdelen van verschillende merken kan nadelig zijn voor de veiligheidsprestaties van een voertuig.

“Op de markt is er een groeiende vraag naar leveranciers die het volledig scala aan OE-onderdelen voor chassissystemen aanbieden”, zegt Javier Rodrigo Almazan, directeur Distributie Europa bij TRW Automotive Aftermarket. “Door het complete scala aan reserveonderdelen onder te brengen in Corner Module biedt TRW een overzicht van zijn marktaanbod.”

Cijfers geven aan dat 53 procent van de voertuigen geproduceerd in 2009, is uitgerust met een veiligheidscomponent van TRW. Daarnaast zijn de onderdelen uit Corner Module goed voor zestig procent van de omzet van een garagehouder.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties