Bij Apollo Vredestein in Enschede is maandag 13 september de tweemiljoenste Space Master op velg gemonteerd, op de hiervoor bestemde volautomatische montagemachine. De Space Master is een opvouwbare reserveband, die binnen enkele minuten kan worden opgeblazen tot een volwaardige band en geschikt is om een afstand tot 3000 km mee af te leggen.

De Vredestein Space Master is een innovatieve reserve band/wiel combinatie en een echt technologisch hoogstandje. Veilig opgeborgen biedt de Space Master een aanzienlijke gewichts- en ruimtebesparing ten opzichte van een conventionele reserveband. Eenmaal in gebruik garandeert de Space Master dezelfde wielomtrek, zodat de wielsensoren voor navigatie, ABS en ESP onverminderd blijven functioneren. De Space Master heeft onder normale omstandigheden geen invloed op het rijgedrag en er kan in tegenstelling tot andere systemen, een relatief grote afstand mee worden afgelegd.

De Space Master is er in dertien maten er wordt onder meer als Original Equipment (OE) gemonteerd op de volgende aansprekende modellen: Porsche 911 Carrera 4 Turbo, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, Mercedes-Benz SLS AMG, GLK, M-klasse AMG, SLK en SL, Maserati Spider, Maserati Quattroporte, Audi A6 Allroad, A4 Allroad, Q5 en Q7 en Ferrari 599 GTB Fiorano.

 

 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties