Tyrenet heeft met de aangesloten bandengrossiers en fabrikant Apollo-Vredestein drie klanten in het zonnetje gezet. Het drietal kwam als prijswinnaar uit de bus na een Apollo-actie via de Tyrenet Internet Catalogus.

Als winnaar van de eerste prijs mag Toyota-dealer Spiering in Rotterdam met twee personen naar Manchester United. Autobedrijf Spiering is klant van Tyrenet Nooteboom. Behalve de vlucht en overnachting, zijn ook de wedstrijd en bijbehorende hospitality onderdeel van de prijs.

De tweede prijs is voor Citroën-dealer Richard Thalen in Hoogeveen, een klant van Dabeko. Deze prijs bestaat uit een compleet verzorgd bezoek aan een eredivisiewedstrijd.

De derde prijs gaat naar Waalwijk, waar De Graaff Autobedrijven huist. Dit dealerbedrijf voert merken zoals Opel en Nissan, maar is ook aangesloten bij de werkplaatsformule James Auto Service. Deze klant van Tyrenet Midden-Brabant ontvangt voor alle medewerkers Apollo-bedrijfskleding.

Bij aankoop van iedere Apollo band via de TIC ontving de klant een digitaal lotnummer. Met dit lotnummer maakte de klant automatisch kans op de genoemde prijzen, maar er waren er ook wireless speakers, voetballen en
handballen te winnen.

Spiering naar Manchester United

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties