Vakgarage gaat komend jaar informatieavonden voor belangstellende garagisten organiseren. Centraal staan de ontwikkelingen in de markt en hoe autobedrijven hierop in kunnen anticiperen.

Tijdens deze eerste avond in Deventer zal een programma geboden worden waarbij Clem Dickmann (marktanalist), Marco van Beek (autobedrijf van het jaar – 2012) en Edward Reinderts (commercieel directeur Route Mobiel) als sprekers zijn vastgelegd. Verder zal Vakgarage uiteraard informatie geven over deelname aan deze succesvolle garageformule. Zo kwam Vakgarage in het jongste Bovag-onderzoek naar voren als de formule met de hoogste deelnemerstevredenheid. Ook was Vakgarage vorig jaar – aldus de Aumacon Garageformule Top 40 – de snelste groeiende formule van Nederland.

Wekelijks aanvragen

Vakgarage is de afgelopen sterk gegroeid, zegt voorzitter Christien den Uil van Stichting Vakgarage. “Wekelijks komen diverse aanvragen van geïnteresseerde ondernemers binnen. Door in het land informatieavonden te organiseren kunnen wij op een efficiënte manier ondernemers die zich op een formule oriënteren informeren.”

Voor degenen die de bijeenkomst op 24 maart in Deventer niet kunnen bijwonen zijn er in de loop van 2014 nog meer mogelijkheden. De eerstvolgende presentatie dient zich aan op maandag 12 mei in Goes waarna in de tweede helft van dit jaar nog een drietal bijeenkomsten zal volgen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties