De Van Mossel Groep neemt zeven van de tien vestigingen over van Peugeot-dealer Pouw. Met de overname versterkt de Van Mossel Groep zijn positie in Noord- en Zuid-Holland en blijft een belangrijk deel van de werkgelegenheid in de regio in stand. Er zijn verder geen financiële details bekend gemaakt.

De vestigingen in Amstelveen, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Noord, Heemstede, Hoofddorp, Leiderdorp en Lisse-Hillegom gaan verder onder de naam Van Mossel. De dealers bleven na het faillissement van vorige week open vanwege een mogelijke doorstart.

Eric Berkhof, eigenaar en directeur van Van Mossel Groep, zal het bedrijf gaan leiden. “Het is belangrijk voor onze klanten en medewerkers dat er snel duidelijkheid is gekomen over het voortbestaan van de zeven Peugeot-dealer vestigingen. De overname van deze bedrijven past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten”, aldus Berkhof.

Eind januari nam Stern Groep de failliet verklaarde dealerbedrijven over van Pouw Noord in Assen en Groningen. Vorig jaar namen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep nog de bedrijven J en T Autolease en Directlease over.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties