Profile Tyrecenter heeft 20 mei in Dronten een nieuwe vestiging geopend, waarin te zien is hoe de doorontwikkeling er in de komende jaren uit zal zien. A-locatie, design, comfort, beleving, ruimte, high tech, social media en topservice zijn de hoofdingrediënten van deze nieuwe vestiging. Er wordt ook gewerkt met het nieuwe platform van Autodynamx.

Autodynamx is het geïntegreerde ERP-pakket van Profile Tyrecenter en ontzorgt franchisenemers in de gehele automatisering. De nieuwe locatie in Dronten heeft ook de vernieuwde uitstraling in exterieur en het interieur en twee van elkaar gescheiden wachtruimtes voor particuliere en zakelijke klanten. Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van gratis (draadloos) internet, glossy magazines, tv’s en koude en warme drankvoorzieningen. Er is ook een uitgebreide kinderspeelhoek.

In de afgelopen jaren investeerden Profile Tyrecenter franchisenemers fors in de uitvoering van de nieuwe huisstijl binnen alle vestigingen in de Benelux. “De metamorfose van oude naar nieuwe huisstijl was voor de integrale organisatie in Nederland en Vlaanderen zeer ingrijpend en is nu vrijwel afgerond”, aldus Luc van Bussel, directeur Profile Tyrecenter Benelux.

Profile Tyrecenter in Dronten heeft zijn krachten gebundeld met AST (Auto Shop Totaal).

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties