Airco Techniek Groningen en Lantinga Automaterialen in Groningen en Drenthe zijn gestart met een intensieve samenwerking. Airco Techniek voegt technische onderdelen en kennis toe op het gebied van airco en koeling en Lantinga geeft Airco Techniek de distributiemogelijkheid van onderdelen in het afzetgebied van Lantinga.

Directeur Paul Lantinga: “We hebben nu rechtstreeks de beschikking over de voorraden, de technische kennis en ervaring van Airco Techniek Groningen. Dat maakt onze positie sterker en het betekent dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Johan van Egmond, directeur Airco Techniek, over de samenwerking: “Lantinga Automaterialen bestrijkt het complete gebied, waarin wij veel kilometers maken met onze bezorging. Vooral in de zomer is het voor ons bijna niet te doen om de onderdelen op tijd bij de klant af te leveren. Doordat Lantinga in zijn regio de klanten minimaal vijf keer per dag voorziet van onderdelen, werkt dat voor mijn klanten ook positief en kunnen wij nu een grote groep bedienen.”

De website van Airco Techniek zal geïntegreerd worden in die van Lantinga. Lantinga Automaterialen biedt sinds enige tijd het Bosch-garageconcept AutoCrew aan bij zijn klanten, in samenwerking met leverancier Havam.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties