Bovemij, dienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche, gaat zich volledig richten op verzekeringen (Bovemij en ENRA), garanties (Autotrust) en datadiensten (RDC). Bovemij stopt met het beheer en de financiering van leaseactiviteiten door autobedrijven.

Verzekeringen, garanties en datadiensten zijn terreinen waar Bovemij traditioneel al een sterke marktpositie heeft. Tegelijkertijd maakt Bovemij bekend de dienstverlening aan klanten voor deze productgroepen verder te willen verbeteren en digitaliseren.

Veranderingen

Met deze keuzes speelt Bovemij in op de veranderingen in de Nederlandse mobiliteitsbranche en de financiële resultaten die onder druk staan. Zo ziet Bovemij de markt voor verzekeringen en garanties snel veranderen door de voortdurende consolidatie bij autobedrijven, veranderingen in distributiemodellen en het toenemende gebruik van elektrische fietsen in zowel Nederland als daarbuiten.

Ook is de schadelast fors gestegen en neemt het aantal fietsdiefstallen toe. Met een primaire focus op verzekeringen, garanties en datadiensten meent Bovemij beter in te kunnen spelen op de kansen en bedreigingen die met deze ontwikkelingen gepaard gaan.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties