De Spaanse mobiliteitsgroep Astara, actief in negentien landen, is door autofabrikant Seres, een dochteronderneming van de Chinese Chongqing Sokon Industry Group, aangesteld als importeur van de nieuwe elektrische auto’s, onderdelen en diensten van Seres in Nederland.

Olivier Sermeus, algemeen directeur van Astara Western Europe licht toe: “We zijn heel blij om vandaag onze samenwerking officieel te ondertekenen en Seres aan ons merkenportfolio toe te mogen voegen. Het is een bevestiging van ons geloof in elektrische en duurzame mobiliteit. Seres wordt hiermee het elfde merk in ons merkenaanbod, het derde in Nederland (naast SsangYong en Isuzu, EP) en helpt ons verder toe te werken naar de volgende mijlpaal in onze groei.”

Wan Zhijun, algemeen directeur Seres Europe: “We zijn er trots op om de reis naar Nederland te beginnen met onze ervaren en gerespecteerde partner astara, die een sterke marktbekendheid en aanwezigheid heeft op de Europese markt. Dit zal Seres in staat stellen om op een efficiënte manier haar naamsbekendheid in Nederland op te bouwen. Net als Seres richt astara zich op innovatie door te investeren in duurzame mobiliteit. Samen kijken we uit naar het realiseren van onze gezamenlijke visie om steeds meer duurzame producten naar Nederland te brengen.”

Suv

Seres biedt een serie geëlektrificeerde suv’s, met de Seres 3 als instapmodel, gevolgd door de Seres 5 en 7. In de toekomst is Seres van plan om het aanbod ​ uit te breiden met nieuwe modellen, met als doel een uitgebreide selectie suv’s aan te bieden met een actieradius die volgens de WLTP-normen de 500 kilometer kan overschrijden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties