Hans Burki is per 1 november benoemd tot algemeen directeur van Wagenplan, een joint venture van Athlon en Achmea. Burki wordt daarmee verantwoordelijk voor de strategische koers en verdere groei van deze leasemaatschappij. Hans Burki volgt Niels van den Hoogen op, die sinds juli 2022 directeur was en zich volledig gaat focussen op zijn functie als commercieel directeur van Athlon Benelux.

Marchel Koops, commissaris van Wagenplan en algemeen directeur van Athlon Nederland: “Hans heeft een scherp oog voor de klant en optimale klantbediening. Met zijn opgedane kennis van de afgelopen jaren ben ik ervan overtuigd dat hij deze klantfocus en zijn ruime ervaring op het gebied van digitalisering inzet om Wagenplan verder te laten groeien.”

Auto-Abonnement

Hans Burki is sinds begin van dit jaar al betrokken bij de lancering van Auto-Abonnement, een initiatief van Wagenplan voor flexibele mobiliteit voor de particuliere en kleinzakelijke klanten van Centraal Beheer. Daarvoor werkte hij als verkoopdirecteur bij Athlon en was hij verantwoordelijk voor de kleinzakelijke en particuliere markt en het indirecte saleskanaal.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties