Mark Wegh, onder andere eigenaar van het Porsche Centrum Gelderland, Porsche Classic Center Gelderland en veilingplatform The Collectables, heeft Big-Rivers overgenomen, dealer van de motorfietsen van Harley Davidson in Heteren.

Big Rivers, dat in 2010 werd opgericht door Albert van der Steen, verkoopt nieuwe en gebruikte Harley-Davidsons in Oost-Nederland. Van der Steen zal het bedrijf blijven leiden. Van der Steen: “Wij houden van een no-nonsense aanpak bij Big-Rivers, en afspraak is afspraak. Net als bij Porsche Centrum Gelderland maken wij tijd voor de klant, lopen wij heel hard om klanten tevreden te maken en te houden. Mark Wegh gaat met zijn visie, het streven het altijd goed te willen doen en zijn enorme netwerk van grote waarde zijn voor ons, ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken.”

Perfecte match

In de ogen van Mark Wegh gaan Harley Davidson en Porsche perfect samen. “Ik heb ontzettend veel zin om mijn enthousiasme en ervaring als Porsche-dealer in te zetten bij Big-Rivers. Het bedrijf blijft onafhankelijk, houdt zijn eigen, vertrouwde team en zal zich met kennis en kunde blijven richten op de Harley-Davidson-liefhebber.”

Martin Mulder, marketmanager Harley-Davidson Benelux: “De overname bouwt voort aan het succes van Big-Rivers, dat in 2022 werd bekroond als op één na beste Harley-Davidson-dealer van de regio Benelux-Nordics. Albert heeft een mooi bedrijf opgebouwd dat met Mark Wegh een betrokken en gepassioneerde eigenaar krijgt, precies wat bij het merk en het bedrijf past.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties