Mobiliteitsplatform Multitankcard lanceert OV Reizen, een dienst waarmee gebruikers via de app ook digitale kaartjes kunnen bestellen voor het openbaar vervoer in heel Nederland.

OV Reizen via de app is eerst gelanceerd voor klanten van MoveMove, de mobiliteitspas waarmee MultiTankcard direct zakelijke klanten faciliteert (zzp en mkb). Na de succesvolle introductie bij MoveMove is OV Reizen sinds deze maand ook beschikbaar voor leasemaatschappijen, hun klanten en hun berijders. Dit betekent dat bijna 500.000 leaserijders eenvoudig toegang kunnen krijgen tot reizen met het ov op kosten van de zaak. 

Elke leasemaatschappij kan OV Reizen voor zijn klanten en berijders naar believen aanzetten. Als dat gebeurt, kunnen de betrokken berijders onmiddellijk via de app reizen met het ov boeken. Die hoeft niet langer apart kaartjes te kopen en te declareren. Voor de leasemaatschappij betekent deze dienst dat de ov-kosten geïntegreerd worden in de facturatie van alle diensten van Multitankcard.

Duurzamer

Patrick Roozeman, directeur Multitankcard: “Multitankcard bedient een enorme groep van meer dan een half miljoen zakelijke automobilisten, die nu drempels ervaren om met het ov te reizen. Men heeft vaak geen ov-chipkaart, of men vindt apart declareren te veel gedoe. Met deze innovatie maken we het ov aantrekkelijker voor deze doelgroep. Uiteindelijk is – ook voor de fervente automobilist – het ov in veel situaties een slimmer alternatief voor de auto. Denk bijvoorbeeld aan een klantbezoek in het stadcentrum, of als je wilt flexwerken tijdens een lange treinrit. En dit alles draagt ook nog eens bij een meer duurzame wereld met minder files.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties