De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) kondigt aan dat Sander Borsten per direct is aangesteld als directeur van de vereniging. Sander Borsten heeft de afgelopen tien jaar voor de ANWB gewerkt en was daar verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de franchiseformule ANWB-Rijopleidingen in Nederland.

Sander Borsten over zijn benoeming: “Vanaf de start heeft Martin Huisman, samen met het bestuur van de Vereniging Zakelijke Rijders, met zijn team hard gewerkt om de vereniging op de kaart te zetten bij zakelijke rijders, leasemaatschappijen en importeurs. Ik ben er trots op dat hij mij heeft gevraagd de VZR samen naar de volgende fase te brengen.”

“Ik verwacht dat het belang van de vereniging nog relevanter wordt omdat de uitdagingen voor de zakelijke rijders alleen maar groter gaan worden binnen de ontwikkelingen van duurzame mobiliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan, regelgeving en belastingen, verkeerscongestie, reiskostenbeheer, digitalisering en flexibiliteit in mobiliteitsbehoeften.”

VZR-voorzitter Jan van Delft: “Door Sander aan te trekken wil VZR zich verder professionaliseren en een nog belangrijkere rol gaan vervullen binnen de zakelijke mobiliteit.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties