UrbanEazy, een zusteronderneming van Autoleaseman en Deel.auto, is een nieuwe mobiliteitsaanbieder die zzp’ers, het MKB en particulieren diverse leasemogelijkheden biedt voor elektrisch vervoer in de stad.

“De vraag naar last mile-mobiliteitsoplossingen neemt in rap tempo toe, en we zien dezelfde trend in financieringsproducten op het gebied van mobiliteit. Met UrbanEazy leveren we op basis van het bewezen concept en de ervaringen van onze zusterbedrijven Autoleaseman en Deel.auto een totaalpakket aan EV-producten voor in de stad; feitelijk alles dat tussen de fiets en de auto ligt, met een gebruiksduur van een twaalf tot zestig maanden”, legt directeur Bram Holtgrefe uit.

Merken

UrbanEazy werkt voor de financiering hiervan samen met MHC Mobility. Dat kan privélease zijn, maar ook financial of zakelijke lease. De producten die UrbanEazy aanbiedt, zijn volledig elektrisch en geschikt voor vervoer en transport in de binnenstad. Momenteel bestaat het gamma uit de merken Electric Dutchman, Eysing, Aixam en Quingo. “We starten direct met een compleet gamma aan EV-producten die zonder en met een rijbewijs te rijden zijn. De komende tijd breiden we onze range geleidelijk verder uit met nieuwe, complementaire voertuigen,” aldus Holtgrefe. 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties