Wensink Lease gaat de komende vier jaar het wagenpark beheren van de VDK Groep, specialist in installatietechniek schilderwerken, afbouw en projectinrichting. Het wagenpark telt meer dan zeshonderd eenheden. Het samenwerkingscontract werd op woensdag 3 november getekend in het stadion van PEC Zwolle, dat door beide partijen wordt gesponsord.

De VDK Groep is het afgelopen jaar in omvang verdubbeld. De VDK Groep wil de verschillen tussen de bedrijven in onder meer het toewijzingsbeleid van personen- en bestelwagens en het bestelproces stroomlijnen. Wensink Lease heeft hierin geadviseerd en gaat de VDK Groep ontzorgen in het berijderscontact tijdens de looptijd. Daarnaast ondersteunt Wensink Lease in het autoselectieproces met een op maat gemaakte, online calculatiemodule. De VDK Groep heeft zodoende één aanspreekpunt voor berijders en wagenparkbeheerders omtrent vragen en wensen op het gebied van mobiliteit.

Ambities

Laurens Stigter, ceo Wensink Automotive: “Ik ben trots vandaag mijn handtekening onder deze samenwerking te mogen zetten. De ambities van de VDK Groep spreken me erg aan en ik ben ervan overtuigd dat wij als professionele en toch persoonlijke automotive partij de gewenste resultaten gaan halen. Beide bedrijven komen oorspronkelijk uit Noordoost-Nederland, maar zijn inmiddels landelijke spelers van formaat. Dat schept ook een band.”

Roy Schulten, operationeel directeur VDK Groep: “We hebben voor deze opdracht meerdere partijen benaderd en zijn zeker niet over één nacht ijs gegaan. Wensink had al ervaring op dit gebied en liet zien ook scherp te kunnen calculeren. Toch sprak ons vooral de no-nonsens mentaliteit, het familiaire gevoel en het meebewegen erg aan. Wij wilden bijvoorbeeld de verzekeringen van de personen- en bedrijfswagens onderbrengen bij onze huisverzekeraar. Wensink heeft constructief meegedacht om dit mogelijk te maken. We spreken dezelfde taal en dat is wel prettig als je vier jaar intensief gaat samenwerken.”

Foto: Frans van der Kolk (ceo/dga VDK Groep) en Laurens Stigter (ceo Wensink Automotive) tekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties