Garantieverzekeraar CarGarantie gaat in België de nieuwe voertuigen die importeur OneAutomotive uit China op de Belgische markt brengt verzekeren tot vijf jaar na de aankoop van het voertuig. Het gaat om de merken BAIC, DFSK, Seres en FAW.

Op enkele uitzonderingen na zijn alle componenten door de verzekering gedekt. Bij een defect neemt CarGarantie de volledige loonkosten van een reparatie voor haar rekening, ook als het voertuig meermaals defecten vertoont. Pas vanaf 110.000 kilometer op de teller betaalt de klant een bijdrage, die wordt berekend op basis van het aantal gereden kilometers en die alleen van toepassing is op de materiaalkosten. De garantie biedt bovendien bescherming in heel Europa.

Onverwachte kosten

Luc Baetens, directeur CarGarantie voor de Benelux: “De verlengde garantie voor nieuwe wagens van OneAutomotive beschermt eigenaars van nieuwe auto’s van de merken BAIC, DFSK, Seres en FAW optimaal tegen onverwachte kosten. De dealers kunnen rekenen op een betrouwbaar garantieproduct dat de tevredenheid van klanten verhoogt en hen een zorgeloze rijbeleving en veel rijplezier aanreikt.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties